Din lokale elektriker i Hanstholm

Vi tilbyder autoriseret el-installation og professionelle energiløsninger.
Vores elektrikere og el-installatører servicerer erhverv, private, landbrug,
kommunale virksomheder og industrien

El-installation

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger. Uanset om du som privat, virksomhed ell...

Energioptimering

Vi kan også hjælpe dig med at energioptimere. Vil du høre hvordan? Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner....

Varmepumper

Varmepumper er med god grund en attraktiv varmekilde til erstatning for eksempelvis olie- eller gasfyr. Er du på udkig efter en løsning til din private bolig, sommerhuset eller i v...
Varmepumper i Hanstholm og Thisted

Luft til luft varmepumpe som supplerende varmekilde

Energipriserne er tårnhøje, og mange har svært ved at betale regningerne for at varme deres hjem op.

En luft til luft varmepumpe er en forholdsvis billig investering, der kan tjene sig selv hjem efter få år.

En kombinationsløsning med en luft til luft varmepumpe kan derfor være en god løsning for dig, som ikke er klar til at skifte din varmekilde helt ud.

Få din egen ladestander

Ladestander til din elbil

Der er mange fordele ved at have sin egen private ladestander.

Er du elbil-ejer, så tryk på knappen og læs, hvorfor du bør få os til montere din nye ladestander ved dit hjem eller virksomhed!

Kontakt os i dag, og fortæl os om dine behov omkring din nye ladestander – så finder vi den rigtige løsning til dig.

fiskeindustri Hanstholm, Thisted, Thy, Klitmøller

Fiskeindustri

Fiskeindustrien er omdrejningspunkt i Hanstholm. Derfor er det også naturligt for os, at vi har valgt at holde et forhøjet fokus på lige netop dette område.

Vi udfører el-service til fiskeindustrien – kontakt os i dag på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

Elektriker og el-installatør Hanstholm og omegn

Har du brug for en elektriker i Nordjylland, så kan du trygt ringe til os ☎ 97 96 21 33. Vi laver og løser stort set alle el-opgaver – fra simple el-installationer til større komplekse el opgaver for erhverv, private. industrien og offentlige instanser. Vores el-installatører kører fra Hanstholm til hele lokalområdet.

 

Fokus på gode kunderelationer

Vi er en seriøs og professionel samarbejdspartner, der både kan løfte små og store opgaver i en god kvalitet til aftalt pris og tid.

Alle vores elektrikere er engagerede, og går højt op i at yde en god service. Vi ønsker gode relationer til hver enkelt kunde, og derfor har vi mange faste kunder med langvarige relationer. Vi overholder aftalte deadlines og priser, og rydder selvfølgelig pænt op efter os, når vi er færdige med en opgave.

Hanstholm EL-teknik blev grundlagt i 1983 og drives i dag af far og søn. Vores opgaver er fordelt i hele Nordjylland. Vi kan, som elektriker og aut. el-installatør, således varetage alle former for el-arbejde omkring Hanstholm og omkringliggende byer.

Vi udfører blandt andet: El-installation, hvidevareservice, energioptimering og opsætning af varmepumper. Installation af dørtelefoner, montage og reparation af solceller samt industriservice.

 

Erfarent og kompetent elektriker firma i Hanstholm

​Gennem de seneste 30 år har vi løst mange forskellige el-opgaver for erhvervslivet såvel som privatkunder i Hanstholm, samt hele lokalområdet. Vores mangeårige erfaring indenfor elfaget, er din garanti for en høj ekspertise og bred indsigt i branchen. Vi leverer således effektivt arbejde og kvalitetsløsninger – hver gang.

I Hanstholm El-teknisk tager vi, som sagt, alle opgaver ind. Så uanset om din opgave er lille eller stor, så rykker vi ud.

Vi ser muligheder i alle former for erhvervskunder: Butikker, lager, værksteder, boligselskaber mv. Kontakt os allerede i dag på ☎ 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for en uforpligtende gennemgang af lige netop dine muligheder.

Vi har mange kunder inden for industrien bl.a. fiskeindustrien, som jo fylder en del i erhvervslivet i Hanstholm og de omkringliggende fiskerbyer i Thy, Klitmøller.

Vores industrielektrikere hjælper eksempelvis med reparation, vedligeholdelse og montage af produktionsudstyr og specialmaskiner. Er der tale om produktionsstop grundet el-tekniske fejl, så rykker vi hurtigt ud.

El-arbejde i forbindelse med nybyggeri af huse, lejligheder og butikker samt på entrepriseopgaver som kontor- og butiksbyggeri. Hvis en kunde ønsker energioptimering, udregner vi og rådgiver vores kunder i, hvilke løsninger der bedst kan svare sig, og hvilke besparelser kunden kan opnå. Vi energioptimerer på alt fra større belysningsanlæg til varmepumper i både sommerhus og virksomheder.

Som elektriker i Hanstholm bestræber vi os på …

​… at yde den gode service. Vi går hverken på kompromis med de materialer, vi anvender eller den service, vi yder. Med os som din personlige elektriker og el-installatør i Hanstholm er du derfor sikret optimale løsninger af høj kvalitet, som passer til dig og dine behov.​

 

Vi støtter op om livet i Nordjylland

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Hanstholm EL-teknik lægger stor vægt på at tjene de lokale kunder så optimalt, som det er muligt. Udover den lokale kundekreds, servicerer vi faste kunder og løser opgaver i Thisted, Thy og Klitmøller.

 

Kontakt din elektriker i Hanstholm

​Har du brug for en effektiv og professionel el-installatør eller elektriker i nærheden af Hanstholm, Klitmøller, Thisted og Thy, står vi klar til at rykke hurtigt ud. Vi kan således tilbyde at rykke akut ud, så du ikke skal stå uden lys eller manglende strøm længe.

Du kan kontakte os på telefon ☎ 97 96 21 33 eller på vores e-mail: info@hanstholm-el.dk.